Υλικά:
- 500 gr. καρότα
- 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα και τον χυμό από 1 μέτριο πορτοκάλι
- 150 gr. ινδική καρύδα τριμμένη
- 3 κουταλιές της σούπας λικέρ καρύδας
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
- Καρύδα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα καρότα να μαλακώσουν και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Τα βάζουμε στο multi μαζί με τν χυμό πορτοκαλιού και τα κάνουμε πουρέ.
Σε μία λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα υλικά ανακατεύουμε και κάνουμε ένα μείγμα.
Πλάθουμε σε μπαλίτσες και τις πασπαλίζουμε με καρύδα.
Τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν.